Armband med hemliga budskap

Ett enda ord kan betyda olika saker för olika personer. Det vet kreativa smyckesdesigners som skapar armband med budskap. Det kan vara en länk som har ett ord på engelska. Låt oss säga att det står Forever som betyder för evigt på svenska. Det här kan innebära att du vill att er kärlek ska hålla för evigt eller så kan det vara tal om vänskap som aldrig får dö.

Armband med fina budskap

Men alla armband har inte hemliga budskap. De som satsar på armband som är till för välgörenhet kan samlas omkring en slogan som har graverats in på armbandet. Fina budskap handlar inte bara om kärlek mellan människor. Det kan också vara något som talar om att du bryr dig om djur och natur.

Påminn dig själv

Ibland kan vi behöva påminna oss själva med viktiga budskap. Kanske jobbar du just nu med din självkänsla. Att ha ett armband som ger dig kraft och inspirerar med några viktiga ord kan vara väldigt bra.

Varje gång du ser armbandet påminns du om det som du vill förbättra. Eller så ser du kanske ett ord som bara betyder att du är bra som du är. Den här typen av armband kan för övrigt vara fint att ge bort till någon som liksom du behöver komma ihåg detta.

Personliga budskap

Det går att gravera in egna ord på armband av metall. Det här kan du göra i en smyckesbutik och ibland också online. Kanske vill du komma ihåg den här tiden med några ord i ett smycke. Det kan finnas så många olika skäl till att vilja gravera in ett eget budskap på ett armband. Du väljer själv om du vill ha det synligt på utsidan eller om det ska vara ett hemligt budskap mot din hud.