Går det att använda löshår med annan färg?

Det är inte bara möjligt att använda löshår med olika färg, det kan till och med vara att rekommendera. Om du ser närmre på ditt eget hår inser du ganska snart att det inte har en enda färg. Det finns nyanser. När olika färger på extensions kombineras kan det se naturligare ut.

Löshår som ser naturligt ut

Det är inte alltid så att målet med hårförlängningar är att få det att se naturligt ut. Ibland kan det vara häftigt med effekten och då gör det inget att det märks att det inte är ditt hår. Men när du har som mål att få tjockt långt hår som ser som ditt eget kan naturlighet vara viktigt.

För att löshåret ska se naturligt ut kan det vara en stor fördel att det är äkta hår. Men det räcker inte alltid. Det är också viktigt att löshåret håller en hög kvalitet. Detta oavsett vilken färg det har. Det krävs en hel del av äkta hår som ska användas som extensions. Speciellt då det ska färgas.

Låt en van hand sätta in hårförlängning

Om du ska använda löshår med olika färg kan det också vara önskvärt att ett proffs på extensions sätter in håret. Det finns lite olika metoder men en van hand är alltid ett plus. Då kan du lita på att du får en kombination som bidrar till ett riktigt lyckat resultat. Dessutom kan det kännas trevligt att bli ompysslad på detta vis. Om du köper ett paket som inkluderar styling och en ny frisyr kanske frisören kommer att göra ytterligare färgningar för att få ditt hår och löshåret att passa perfekt tillsammans.