Snygg i höstrusk

När man läser om klimatförändringarna som sker och stormen Sandys framfart så råder det inga tvivel om att vi går mot allt regnigare väder. Förutom att byta livsstil så måste vi skaffa bättre regnkläder. Som kvinna vill man gärna vara snyggt klädd och vanliga regnkläder för dam ser milt sagt bylsiga ut. Man vill inte gå ut på affärslunch och se ut som om man klätt sig för en skogspromenad istället.

Några svenska handlare har tittat till regnexperterna på de brittiska öarna – där i regnets huvudstad Dublin finns designern som kallar sig Georgina in Dublin. Från Georgina in Dublin kommer det snygga regnkläder för dam – figursydda regnkläder, en överdragskjol istället för regnbyxor. Snygga regnkläder som passar alla kvinnor – det är någonting de flesta har längtat efter.

Idag kan man köpa regnkläder från Georgina in Dublin från ett par webhandlare men jag är säker på att allt eftersom vi får upp ögonen på Georgina in Dublin så kommer vi att använda dessa regnkläder allt mera. Från Georgina in Dublin hittar du inte bara regnkläder som regnjackor och regnkjol utan också snygga accessoarer för regn som damasker att sätta över skor och upp till knäna. Helt plötsligt blir det enklare att springa från bilen till jobbet utan att risker att få fläckar av regnvatten.

Snygga regnkläder till dam är som sagt var svårt att hitta just nu men de finns på nätet och hos några få andra handlare. Men vädret kommer tvinga fler handlare och designer att börja att göra snygga regnkläder till dam.

Praktiska regnkläder till barn finns det redan gott om – kanske det beror på trenden med utedagis som kom för snart 20 år sedan. Att barn som får vara mycket ute håller sig friskare än barn som inte får vara ute mycket. Men har man barn på utedagis så krävs praktiska regnkläder till barn.

Regnkläder till barn ska inte bara hålla tätt för regnet som faller uppifrån de ska klara av att den som har regnkläderna också ska klara av den som har på sig regnkläder sitter i en vattenpöl, åker rutschkana eller kryper omkring i en sandlåda. När regnkläder till dam fokuserar på att hålla dig torr och samtidigt se snygg ut så ska regnkläder till barn hålla för all upptäckarglädje som finns i barnens liv.

Vi kommer få mer nytta av regnkläder det är min fullaste övertygelse samtidigt så vill vi se snygga ut. Så framtiden ser ljus ut för designers som Georgina in Dublin.